İLK  GÜNKÜ HEYECANIMIZI KORUYORUZ

İlk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik.İlçemizin kronikleşmiş tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk.Cihanbeyli hizmet anlamında altın dönemini yaşıyor. Diyen başkan Kale,’’Asla yetinmeyeceğiz’’dedi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta,İl Başkanı Hasan Angı,Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısına katılan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,ilçedeki yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.’’Göreve geldiğimiz günden beri ortaya koyduğumuz eserlerle ilçe tarihine damga vurduk.Bizim işimiz gücümüz çalışmak.Her şey huzurla yaşanan,geleceğine umut bağlanan daha güzel bir Cihanbeyli için.’’diyen başkan Kale, yaklaşık 4,5  yıllık süreçte iyi ve dev eserlere imza attıklarını söyledi.

ANADOLU’NUN GÖZBEBEĞİ

Cihanbeyli’nin yatırımlarla önemli bir cazibe merkezi haline  geldiğini belirten Başkan Kale,’’Şu bir gerçek ki Cihanbeyli Belediyesi son dönemde hayata geçirdiği yatırımlarla göz doldurdu.Birbiri ardına hizmete sunulan tesisler ilçenin çehresini değiştirdi.Biz ‘’Cihanbeyli  altın dönemini yaşıyor’’’dedik ve hizmetlerle vatandaşımıza  verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik.Alt yapı çalışmalarını da büyük ölçüde tamamlamış,dev eserler inşa edip ilçede sosyal yaşamı zenginleştirdik.İç Anadolu’nun gözbebeği Cihanbeyli artık örnek gösterilen bir bölge olmuştur’’dedi.

YAPTIKLARIMIZLA ASLA YETİNMEYECEĞİZ

Geride kalan süreçte yeşil alan,gençlik merkezleri,spor tesisleri,iş merkezleri ve sosyal  yaşam merkezleri gibi birçok projeyi hayat geçirmenin  gururunu yaşayan Başkan Kale,’’15 Temmuz Şehitler Parkı,15 Temmuz Şehitler Anıtı,Hüda-i Pakı,Cihan Beyler Konağı,Oba Beyler Konağı,Camlı Köşkler,Sentetik Sahalar,Kapalı Pazar Alanı,Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Parkı,Gülay Samancı Hanımlar Kültür Evi,İş Merkezleri,OSB alanları ve halen yapımı devam eden Cihan Site gibi önemli yatırımları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz Belediyeciliğin amacı insanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sağlaömaktır. Bu amaçla da Cihanbeyli’nin karış karış her yerinde tüm  çalışmalarımız hızla devam ediyor.İlk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik.İlçemizin kronikleşmiş tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk.Yaptıklarımızla asla yetinmeyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

YENİ HEDEF YEREL SEÇİMLER

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da Cihanbeyli’nin gerek ilçe belediyesi gerekse de büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla daha da  güzelleştiğini ve geliştiğini belirtti.Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde önemine dikkat çeken Angı,’’Ak Parti, mart ayında yine halkın büyük teveccühünü kazanacak ve yerel seçimlerden de zaferle ayrılacaktır.Konya da inşallah tüm adaylarımızın seçilmesi hepimizin arzusudur ‘’dedi.